DONA SANGRE LA PLANA DONA SANGRE LA PLANA

TE INTERESA TE INTERESA

ESPACIO SEGURO ESPACIO SEGURO

HOSPITAL UNIVERSITARI DE LA PLANA · Carretera Vila-real a Borriana, km. 0,5 · 12540 · Vila-real

Telèfon Centraleta 964.399.775 · Telèfon Cita Prèvia Consultes Externes 964.399.776

 

 

DÍA VIH/SIDA DÍA VIH/SIDA

SESIÓN CLÍNICA SESIÓN CLÍNICA

Fórum de Discusión Acuerdos de Gestión 2019 Fórum de Discusión Acuerdos de Gestión 2019

CAMPAÑA DE VACUNACIÓN DE LA GRIPE CAMPAÑA DE VACUNACIÓN DE LA GRIPE

 

VACUNA'T                                              VACÚNATE

Noticias Noticias

« Atrás

L'edifici de l'INSS inicia la seua activitat assistencial com a centre de salut de la Vall II

Adequació infraestructures sanitàries

L'edifici de l'INSS inicia la seua activitat assistencial com a centre de salut de la Vall II amb huit consultes

 

Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

  • Els tastos realitzades en l'edifici del barri Carbonaire confirmen que els danys només afecten el revestiment exterior de l'estructura

la Vall d'Uixó (20.02.18). L'edifici de l'INSS ubicat en el carrer Octavi Tin de la Vall d'Uixó inicia demà dimecres, 21 de febrer, la seua activitat assistencial per a acollir part de les consultes del centre de salut II, que prestava atenció sanitària a la zona de Carbonaire.

 

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a través del Departament de Salut de la Plana, va sol·licitar un contracte per via d'emergència per a l'adequació de l'edifici que acollia les antigues oficines de l'INSS en la Vall amb l'objectiu de remodelar el seu interior i adequar-ho para l'assistència sanitària. Durant dos setmanes, s'han dut a terme estes obres que han finalitzat amb la col·locació de l'equipament i mobiliari i la instal·lació dels sistemes informàtics de manera que des de demà prestarà atenció a la població.

 

Les obres han consistit en la tabicación de l'espai en huit sales que alberguen set consultes de medicina familiar i comunitària, pediatria i infermeria, una sala d'extraccions i capellans, una zona d'admissió, àrea d'espera i neteges.

 

Unitat de salut sexual i comares

 

Durant el temps d'adequació de l'edifici, no s'ha suspés l'assistència sanitària i la població s'ha estat atenent en espais del centre de salut la Vall I. Per la seua banda, les consultes de la Unitat de Salut Sexual i Reproductiva i de les comares, s'han traslladat a la Caseta del Mestres, una instal·lació cedida per l'Ajuntament de la Vall que es troba en l'avinguda Jaume I, número 21.

 

La consulta d'Odontopediatria, que abans es prestava en el centre de salut II, romandrà en el centre de salut I compartint espai amb la consulta d'Odontologia d'adults.

L'edificide les antigues oficines de l'INSS es troba annex al centre de salut de la Vall I, en el carrer Octavi Tin.

 

La directora territorial de Sanitat a Castelló, Azucena Martí ha visitat el centre junt amb el gerent del Departament de salut de la Plana, Miquel Rovira i l'alcaldessa de la Vall d'Uixó, Tania Banys.

 

Durant la seua visita han anunciat que l'informe encarregat per a determinar el dany de l'edifici de Carbonaire confirma que únicament està afectat el revestiment exterior de l'edifici, per la qual cosa l'estructura no es troba danyada. Amb esta conclusió, s'inicia ara l'estudi de les solucions tècniques del dit problema arquitectònic que es coneixeran durant el mes de març. A partir d'ací, es realitzarà la licitació de l'obra per procediment d'urgència i es preveu que la rehabilitació de l'edifici puga estar finalitzada en uns 8 mesos

Agenda Agenda

Fecha Tiempo Título Tipo Detalles  
Mostrando 0 resultados.